Zwangerschapsyoga

 

  Zwangerschapsyoga bij Laura's Yoga is een moment voor jezelf waarin je je verbindt met je lichaam, je gevoel, je kracht je intuïtie en je kindje natuurlijk!

 

  Ben je in verwachting en woon je in Aalsmeer, Kudelstaart, Uithoorn, Amstelveen of omstreken en zoek je een cursus die je ondersteuning biedt tijdens je zwangerschap en bevalling? Dan ben je van harte welkom om zwangerschapsyoga te volgen bij Laura's

 

  Yoga op zaterdagochtend in een sfeervolle yogastudio boven de Hema in Aalsmeer.

 

  Inhoud lessen

  De yogales bestaat uit staande, zittende en liggende oefeningen en eindigt met een lange liggende eindontspanning. De houdingen hebben een positief effect op de souplesse en kracht van het lichaam zowel tijdens de zwangerschap als de bevalling. Er wordt veel geoefend met de adem. De adem helpt je bewust te ontspannen en ruimte te maken in buik en bekkengebied. Zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling geeft het bewust gebruik van de adem ontspanning, kracht en vertrouwen.

 

   Praktische informatie over zwangerschap en  

   bevallen wordt verweven in de lessen.

 

  In de zwangerschapscursus komen drie thema's aan bod.

  Ontspanning, concentratie en kracht. Het is een doorlopende cursus waarin in drie opvolgende maanden de thema's worden behandeld. Na elk thema krijg je een hand-out met praktische informatie toegestuurd.

 

  Wanneer begint de cursus?

  Je kan op elk moment instromen en tot het einde van de zwangerschap blijven. Bij voorkeur start je tussen de dertiende en de de twintigste week van de zwangerschap zodat je minimaal drie maanden zwangerschapsyoga hebt gevolgd en alle drie de thema's hebt ervaren en geoefend. Hoe langer de periode is dat je lessen volgt hoe meer je toekomt aan verdieping in de oefeningen. Dit geeft vertrouwen in jezelf!

 

  Partnerles

  In de partnerles wordt aandacht besteed aan hoe jouw partner jou kan ondersteunen tijdens de zwangerschap en de bevalling. Met verschillende yogahoudingen, adem-en massage oefeningen wordt tijdens de partneryogales geoefend. De datum van de partnerles wordt in overleg met de groep bepaald. 

 

  Tarief 

  Het lesgeld voor zwangerschapsyoga bedraagt 49 euro per maand gebaseerd op 4 lessen per maand 1x per week, inclusief partnerles. Je betaalt het maandbedrag voor de eerste van de maand. In de uitgerekende maand betaal je per les.

 

  Tarief proefles 5 euro

 

  Ziektekostenverzekering

  Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de gemaakte kosten voor deelname aan een zwangerschapscursus. Je ontvangt maandelijks een factuur die je kunt declareren bij de verzekeraar. 

 

  Je hoeft niet eerder yoga te hebben beoefend of lenig te zijn om deel te kunnen nemen aan
zwangerschapsyoga!

 

  

  Meld je aan voor een proefles