Mijn aanbod

Hatha Yoga

Herken je dit? Je lichaam voelt gespannen en je gedachten blijven maar malen. Je adem is hoog en oppervlakkig en dat maakt je onrustig. Je verlangt juist naar ontspanning, balans en verdieping in je dagelijks leven. 

Benieuwd naar het lesrooster?        Scroll dan helemaal naar beneden. 

Tarief:

Proefles 5 euro
10 rittenkaart 110 euro

Zwangerschapsyoga

Ben je op zoek naar een wekelijks moment voor jezelf waarin je bewust je zwangerschap beleeft en je je vertrouwen in de bevalling vergroot? Meld je dan hier aan voor een proefles.

Benieuwd naar het lesrooster?        Scroll dan helemaal naar beneden. 

Tarief:

Proefles 5 euro

Maandtarief 55 euro

Het lesgeld voor zwangerschapsyoga bedraagt 55 euro per maand gebaseerd op 4 lessen per maand 1x per week.

Je betaalt het maandbedrag voor de eerste van de maand. In de uitgerekende maand betaal je per les.

Ayurvedische Massage

Tijdens deze Ayurvedische massage wordt er warme olie gebruikt. De basis olie is sesam olie met daaraan toegevoegd een Ayurvedische kruidenolie olie die specifiek gericht is op wat jij nodig hebt.

Tarief:

65 euro

Agenda

2022

Zwangerschapsyoga zal in januari nog steeds online plaatsvinden. Als de besmettingen over hun hoogtepunt zijn, zal de les weer verplaatst worden naar De Kwakel.

De groepen op maandag, donderdag en vrijdag bij Laura’s Yoga zijn momenteel helemaal gevuld en er is voor elke groep een wachtlijst. Mocht je op de wachtlijst geplaatst willen worden geef dat dan aan via de mail. Alhoewel vooral op donderdagavond er helaas geen reeële kans is op een plek vanwege de lange wachtlijst.

Sinds september 2021 is Henriette van YogaTraya ook begonnen met het geven van Hatha yogalessen bij B&B in den Ossenwaerd. Zij geeft les op woensdagochtend en woensdagavond. Kijk eens op haar website: www.hathayogatraya.nl

alle

Maandagen

Hatha Yoga

Maandag: De Kwakel 13.30-14.45 uur

Iedere maandag geef ik Hatha Yoga in de sfeervolle B&B In den Ossenwaerd in De Kwakel. Kom je een keer meedoen? Een proefles is 5 euro.            (Vanwege de vele vraag naar yoga kan ik je momenteel helaas geen plek bieden. Heb je wel interesse en wil je op de wachtlijst? Mail me dan je gegevens.)

alle

Woensdagen

 

Hatha Yoga met Henriette van YogaTraya

Woensdag: De Kwakel 9:30-10:45 uur en 19:30-20:45 uur

Iedere woensdag geeft Henriette Hatha Yoga in de sfeervolle B&B In den Ossenwaerd in De Kwakel. Wil je een keer meedoen? Kijk dan op haar website www.hathayogatraya.nl of neem via de button contact met haar op.

alle

Donderdagen

Hatha Yoga

Donderdag: De Kwakel 19:30-20:45 uur

Iedere donderdagavond geef ik Hatha Yoga in de sfeervolle B&B In den Ossenwaerd in De Kwakel. Kom je een keer meedoen? Een proefles is 5 euro. (Vanwege de vele vraag naar yoga kan ik je momenteel helaas geen plek bieden. Heb je wel interesse en wil je op de wachtlijst? Mail me dan je gegevens.)

alle

Vrijdagen

Hatha Yoga

Vrijdag: De Kwakel 10:00 – 11:15 uur

Iedere  vrijdagochtend geef ik Hatha Yoga in de sfeervolle B&B In den Ossenwaerd in De Kwakel. Kom je een keer meedoen? Een proefles is 5 euro. (Vanwege de vele vraag naar yoga kan ik je momenteel helaas geen plek bieden. Heb je wel interesse en wil je op de wachtlijst? Mail me dan je gegevens)

alle

Zaterdagen

Zwangerschapsyoga  

Zaterdagochtend: De Kwakel 10:30 – 11:45 uur                     

Iedere zaterdagochtend geef ik zwangerschapsyoga van 10.30-11.45 uur in de sfeervolle B&B In den Ossewaerd in De Kwakel . Centraal gelegen tussen Aalsmeer en Uithoorn en dichtbij Kudelstaart en Amstelveen. Wil je een keer meedoen om een yogales te ervaren? Geef je dan op voor een proefles!

Weekagenda

Maandag

13.30-14.45

Hatha Yoga met Laura

De Kwakel

Woensdag

9:30 – 10:45

Hatha Yoga met Henriette

De Kwakel

Woensdag

19:30 – 20:45

Hatha Yoga met Henriette

De Kwakel

Donderdag

19:30-20.45

Hatha Yoga met Laura

De Kwakel

Vrijdag

10.00 – 11.15

Hatha Yoga met Laura

De Kwakel

Zaterdag

10.30-11.45

Zwangerschapsyoga met Laura

De Kwakel

06-21 65 3547