Mijn aanbod

Hatha Yoga

Herken je dit? Je lichaam voelt gespannen en je gedachten blijven maar malen. Je adem is hoog en oppervlakkig en dat maakt je onrustig. Je verlangt juist naar ontspanning, balans en verdieping in je dagelijks leven. 

Benieuwd naar het lesrooster?        Scroll dan helemaal naar beneden. 

Tarief:

Proefles 5 euro
10 rittenkaart 110 euro

Zwangerschapsyoga

Ben je op zoek naar een wekelijks moment voor jezelf waarin je bewust je zwangerschap beleeft en je je vertrouwen in de bevalling vergroot? Meld je dan hier aan voor een proefles.

Benieuwd naar het lesrooster?        Scroll dan helemaal naar beneden. 

Tarief:

Proefles 5 euro

Maandtarief 55 euro

Het lesgeld voor zwangerschapsyoga bedraagt 55 euro per maand gebaseerd op 4 lessen per maand 1x per week.

Je betaalt het maandbedrag voor de eerste van de maand. In de uitgerekende maand betaal je per les.

Ayurvedische Massage

Tijdens deze Ayurvedische massage wordt er warme olie gebruikt. De basis olie is sesam olie met daaraan toegevoegd een Ayurvedische kruidenolie olie die specifiek gericht is op wat jij nodig hebt.

Tarief:

65 euro

Agenda

najaar 2021 

Ben je in verwachting? Zaterdag 28 Augustus ben je welkom voor  een proefles waarna je kan beslissen of je per september wekelijks aansluit. Wil je alvast een matje reserveren? Stuur me dan een mail. 

 

alle

Maandagen

Hatha Yoga

Maandag: De Kwakel 13.30-14.45 uur

Iedere maandag geef ik Hatha Yoga in de sfeervolle B&B In den Ossenwaerd in De Kwakel. Kom je een keer meedoen? Een proefles is 5 euro.            (Vanwege de vele vraag naar yoga kan ik je momenteel helaas geen plek bieden. Heb je wel interesse en wil je op de wachtlijst? Mail me dan je gegevens.)

alle

Donderdagen

Hatha Yoga

Donderdag: De Kwakel 19:30-20:45 uur

Iedere donderdagavond geef ik Hatha Yoga in de sfeervolle B&B In den Ossenwaerd in De Kwakel. Kom je een keer meedoen? Een proefles is 5 euro. (Vanwege de vele vraag naar yoga kan ik je momenteel helaas geen plek bieden. Heb je wel interesse en wil je op de wachtlijst? Mail me dan je gegevens.)

alle

Vrijdagen

Hatha Yoga

Vrijdag: De Kwakel 10:00 – 11:15 uur

Iedere  vrijdagochtend geef ik Hatha Yoga in de sfeervolle B&B In den Ossenwaerd in De Kwakel. Kom je een keer meedoen? Een proefles is 5 euro. (Vanwege de vele vraag naar yoga kan ik je momenteel helaas geen plek bieden. Heb je wel interesse en wil je op de wachtlijst? Mail me dan je gegevens)

alle

Zaterdagen

Zwangerschapsyoga  

Zaterdagochtend: De Kwakel 10:30 – 11:45 uur                      (vanaf 28 augustus 2021)

Iedere zaterdagochtend geef ik zwangerschapsyoga van 10.30-11.45 uur in de sfeervolle B&B In den Ossewaerd in De Kwakel . Centraal gelegen tussen Aalsmeer en Uithoorn en dichtbij Kudelstaart en Amstelveen. Wil je een keer meedoen om een yogales te ervaren? Geef je dan op voor de proefles op 28 augustus 2021!

In juli en augustus kan je 3 (27,50 euro) of 6 (55 euro) opnames ontvangen van de afgelopen maanden. Deze kan je onbeperkt gebruiken in juli en augustus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weekagenda

Maandag

13.30-14.45

Hatha Yoga

De Kwakel

Donderdag

19:30-20.45

Hatha Yoga

De Kwakel

Vrijdag

10.00 – 11.15

Hatha Yoga

De Kwakel

Zaterdag

10.30-11.45

Zwangerschapsyoga

De Kwakel

06-21 65 3547